Bosch Car Service Vejhjælp

Car service hos Brdr. Walz i Tønder

Bosch Car Service

Tilbyder dig vejhjælp

Kom trygt videre med Bosch Car Service. Vi tilbyder Vejhjælpsassistance til dig og din bil i samarbejde med SOS Dansk Autohjælp.

Assistancen tilbydes til person- og erhvervsbiler under 3.500 kg. Dog undtaget udrykningskøretøjer og taxa. Desuden er efterspændt campingvogn eller trailer er ikke dækket.

Bosch Car Service Vejhjælpsassistancen indeholder:

 • Hurtig assistance
 • Bugsering til valgfrit Bosch Car Service værksted (inkl. broafgift)
 • Fri vidererejse
 • Fritrækning og bjærgning
 • Vejhjælp på stedet:
  – Hjulskifte
  – Starthjælp
  – Brændstofudbringning
  – Døroplukning
  – Afdækning ved rudeskader

Ved konstruktionsmæssige ændringer tager SOS forbehold for at opkræve ekstra betaling for assistancer, der kræver specialudstyr, som følge heraf.

Få gratis Vejhjælpsassistance med Bosch Car Service

Du bliver automatisk tilmeldt Bosch Car Service Vejhjælp, når din bil har overholdt service på et af vores værksteder efter fabrikantens forskrifter. Vejhjælpen er gældende i 12 måneder og fornyes igen ved næste service. Denne service har en værdi af kr. 399,-.

Såfremt du kun er interesseret i en anden service eller reparation på et af vores værksteder, har du mulighed for at tilkøbe Vejhjælpsassistancen for kr. 399,-. Hør mere på dit lokale Bosch Car Service værksted.

Assistancen er hurtigt fremme: Vores samarbejdspartner SOS Dansk Autohjælp er fremme ved syv ud af ti indenfor 45 minutter og ved ni ud af ti indenfor 60 minutter. Du kan derfor regne med, at assistancen er fremme så hurtigt som muligt.

Vi hjælper dig trygt videre!

Såfremt din bil ikke vil starte, uheldet er ude eller du oplever andre problemer, ringer du blot til vores hotline på telefon:

36 72 67 24 for assistance til dig og din bil.

* Vejhjælpsassistance tilbydes i hele Danmark, dog med undtagelse af Færøerne og Grønland.